Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

7ο Διεθνές Συνέδριο Κ.Υ.ΓΕΩ


Οι ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ συμμετέχουν ενεργά στο
7ο Διεθνές Συνέδριο Κ.Υ.ΓΕΩ
Αγαπητοί φίλοι
Έφτασε η στιγμή για την 4η Ευρωπαϊκή Συνάντηση του κινήματος για την Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία, το 7ο Διεθνές Συμπόσιο Κ.Υ.ΓΕΩ και  τη 2η συγκέντρωση του Μεσογειακού Δικτύου Τοπικών Συνεργασιών Αλληλεγγύης για την Αγροοικολογία. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Δημαρχείο).
URGENCI – The International Network for Community Supported Agriculture (urgenci.net):
Dear participant to the 7th International Symposium and 4th European Meeting of CSA Movements, November 9th is approaching fast, and we look forward welcoming you soon to an exciting and lively few days of discussions and exchanges!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει ανακοινωθεί και μπορείτε να το βρείτε στο site του Urgenci (https://thessaloniki.urgenci.net/) . Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site του Αγροοικόπολις (www.agroecopolis.org) καθώς και στη σελίδα μας στο facebook (@Agroecopolis.Hellas).
Όπως ίσως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, στα πλαίσια της δραστηριότητάς μας που αφορά που αφορά στην προώθηση της Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας (Κ.Υ.ΓΕΩ) οργανώνουμε
●  την 4η Ευρωπαϊκή συνάντηση του κινήματος για την Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία
●  το 7ο Διεθνές Συμπόσιο Κ.Υ.ΓΕΩ και
●  τη 2η συγκέντρωση του Μεσογειακού Δικτύου Τοπικών Συνεργασιών Αλληλεγγύης για την Αγροοικολογία.
Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για μας, καθώς στο πλαίσιο των συναντήσεων θα πραγματοποιηθούν πολλές σημαντικές ομιλίες από έλληνες και ξένους αγρότες και ακτιβιστές του κινήματος της Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία των workshops θα βρείτε στο: https://thessaloniki.urgenci.net/wp-content/uploads/2018/10/Participant-Booklet.pdf
Τέλος, σας ενημερώνουμε πως την Κυριακή 11/11 και ώρα 11:30-14:00, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το Αγροοικόπολις θα διοργανώσει μια ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για την Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία.
Η ομάδα του Αγροοικόπολις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου